Siirry sisältöön


- - - - -

Tf 510 Pvrc - Tallennusongelmia


 • Please log in to reply
Aiheeseen on kirjoitettu aloitusviestin jälkeen 2 vastausta

#1 Niko K.

Niko K.

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 2 kirjoitusta

Kirjoitettu 21.06.2012 04:41

Otsikon mukainen malli tosiaan kyseessä ja laite on ostettu 2kk sitten. Ongelmia on tuntunut olevan ihan alusta lähtien ja pahempaa kohti vaan mennään.

Laitteella tehdyistä tallennuksista noin joka toinen on viallinen, jolloin tallennus sisältää yhden tai kaksi satunnaista kohtaa johon saavuttaessa koko boksi menee jumiin ja reagoi kaukosäätimellä ainoastaan virtanappiin, samalla keskeyttäen parhaillaan tallentuvat ohjelmat ilman erillistä vahvistusta. Käynnistettäessä kone saattaa vielä perään ilmoittaa "Kanavalla ei ole ohjelmaa tai se on salattu." aivan jokaisella kanavalla ja tämä ongelma ei poistu ennen kuin boksin sammuttaa virtakatkaisijasta sen takaa. Toisinaan osa tallennuksista näyttää valikossa oikean keston ja sitä vastaavan tiedostokoon, mutta pyörimään laitettaessa esimerkiksi 60 minuuttinen ohjelma menee läpi sekunneissa ja varsinaista kuva- ja äänimateriaalia löytyy parin mainoksen verran.

Ymmärrän toki että nyt puhutaan alemman hintaluokan tallentavasta, mutta kyllä ihmetyttää miten tänä päivänä voidaan myydä näinkin huonosti toimivia laitteita, kun varsinaisten vikojen lisäksi boksi reagoi todella hitaasti kaukosäätimeen ja toiminta on muissakin suhteissa aivan käsittämättömän hidasta ja epäluotettavaa.

Usko rupeaa olemaan jo koetuksella Topfieldin laitteiden kanssa, kun edellinen vanhempaa mallia oleva boksi hajosi miltei samoin oirein käsiin, mutta se sentään palveli yli 2 vuotta ilman ongelmia ja uusi boksihan ostettiin nimenomaan korvaamaan edellinen.

#2 VPS358

VPS358

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 224 kirjoitusta

Kirjoitettu 21.06.2012 09:38

Laitteella on kuitenkin takuu vielä voimassa?
Lisäksi lienee syytä lisätä antennijohtoon tuollainen, ennen Topparia...
Muitakin ostopaikkoja on...

T: Vesku
Laite: Miraclebox 9
Oli ennen TF600PVRt
        Fw:3.62
Teratavun 2,5" kovalevyllä
        Laiteversio v5.4.2
TAPit: EPGnavigator v5.1c

#3 Niko K.

Niko K.

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 2 kirjoitusta

Kirjoitettu 21.06.2012 18:31

Takuu on edelleen voimassa, mutta halusin ensimmäisenä varmistaa josko ennen huoltoon lähettämistä pystyisi kokeilemaan kaikki kotikonstein hoidettavissa olevat ratkaisut ja eliminoimaan mahdolliset ulkoiset tekijät, kun kyse on kuitenkin vain korruptoituneista talletuksista. Muutenhan boksi tosiaan toimii, noh hitaasti, mutta ei se aikasempikaan Toppari sen nopeampi ollut, joten tähän on jo totuttu.

Muitakin merkkejä on toki, mutta edellinen Toppari kuitenkin toimi päälle pari vuotta moitteettomasti kunnes kovalevy lakkasi kokonaan toimimasta, joten en olisi kuvitellut ongelmien alkavan uuden boksin kanssa heti alkumetreillä.

Kokeilen kuitenkin ensin maaerottimen kanssa ja laitan boksin huoltoon jos ongelmat vielä jatkuvat.

Kaiken lisäksi firmiksetkin on vielä alkuperäiset koska tietokoneen käyttöjärjestelmä on 64-bittinen ja ainakaan tietääkseni toimivia ajureita ei ole tällä hetkellä saatavilla.


0 käyttäjä(ä) lukee tätä aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 piilossa lymyilevä(ä) käyttäjä(ä)